Momentele unice există în viața fiecăruia

Momentele unice există în viața fiecăruia

Momentele unice există în viața fiecăruia. Tot ceea ce ne dorim este ca cele mai importante să fie pline de veselie, destindere și detașare de cotidian.

Zilele noastre nu se repetă , chiar dacă unele fapte, gesturi…sunt repetabile. Acestea sunt unice în felul lor!

Pentru că viața trebuie trăită din plin,  ne dorim să vă transformăm momentele unice în cele mai frumoase clipe. Cabina foto este tot ceea ce ai nevoie. Noi aducem în petrecea ta râsetele, bucuria și vom face totul pentru ca fiecare invitat să uite pe deplin chiar și de telefonul mobil. Nu este orice cabina foto, este cutia misterelor ce va atrage ca un magnet invitații, iar calitatea și originalitatea printurilor va surprinde pe fiecare. Atunci când te manifești în voie, când lași grijile și ești surprins plăcut de originalitatea accesoriilor cabinei vei reuși să ai cele mai originale instantanee.

Operatorul care te va sprijini în editarea imaginilor nu va intra peste invitați în cabina foto, totul fiind realizat din exterior, participanților fiindu-le respectată intimitatea. Cabina nu este pentru o singura persoană ci toată gașca ta de prieteni iți vor fi alături.

Cabina foto aduce plus de bucurie oricărei petreceri!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.